Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Omin päin

Gambian-matkallasi voit harrastaa tennistä, pyöräilyä, syvänmerenkalastusta ja lintujen tarkkailua. Fajarassa on 18-reikäinen golfkenttä, jolla voi pelata myös ilman green cardia. Hyvä tapa tutustua Gambiaan lähemmin on palkata paikallinen opas. Viralliset oppaat tunnistat univormusta, jossa on merkki "OTG". Kaikilla hotelleilla on omat suosituksensa oppaista, ja voit aina kysyä lisätietoa hotellisi vastaanotosta. Jos aiot Banjulin tai Serrekundan markkinoille, suosittelemme lähtemään niille oppaan seurassa, jolloin omatoimiset opaspalveluiden tarjoajat jättävät sinut rauhaan. Virallinen opas voi myös auttaa sinua löytämään edullisia tuotteita ja tinkimään.

Kuntoilu ja kauneudenhoito

Jos haluat lomalla hemmotella itseäsi ylellisillä spa-hoidoilla, kauneushoidoilla, hyvällä ruualla tai vaikkapa kuntosalilla, Gambiassa on paljon mahdollisuuksia tehdä kaikkea tätä.

Abukon luonnonpuisto

Abukon kaunis luonnonpuisto sijaitsee noin 45 minuutin automatkan päässä Kotun alueesta. Puiston läpi kulkeminen kestää noin kaksi tuntia, ja matkan varrella näet apinoita, antilooppeja, krokotiilejä, hyeenoja ja monenlaisia lintulajeja.

Brikaman käsityömarkkinat

Brikaman puuveistosmarkkinat ovat Gambian suurimmat, ja ne ovat avoinna päivittäin. Täältä voit tehdä upeita löytöjä ja ostaa hienoja matkamuistoja. Markkinoilla kannattaa tinkiä! Brikamaan pääsee helpoiten taksilla.

Kachicallyn krokotiilipuisto

Bakaussa sijaitsevassa Kachicallyn krokotiilipuistossa on noin 50 krokotiiliä. Täällä voit tutustua 30-vuotiaaseen Charlieen kavereineen. Vain puiston oppaat osaavat sanoa, mikä krokotiileistä on Charlie. Puisto on avoinna päivittäin.